Heineken iti ofera 2500 de baxuri cu bere sau 2500 de sepci de colectie

Pentru a se inscrie in Campanie prin intermediul web-site-ului www.heineken.com/ro/limitededition, participantii trebuie sa intre pe pagina www.heineken.com/ro/limitededition si sa-si creeze un cont de utilizator („cont Heineken Passport”).
Premiile se acorda in limita stocului disponibil: 1.500 seturi cu sticle de colectie „Heineken®” Limited Edition, din aluminiu si 2.500 de sapci vintage inscriptionata „Heineken®”.

Atentie: un participant poate castiga 1 (un) singur premiu constand in: 1 (un) set cu sticle de colectie din aluminiu „Heineken®” Limited Edition, 1 (o) sapca vintage „Heineken®” pe toata durata Campaniei.

Pentru a castiga unul dintre premii un participant trebuie sa achizitioneze minim 1 (un) produs participant in Campanie, respectiv sa detina minim un cod necesar castigarii unui premiu.

(3) Dupa validarea codului participantul trebuie sa acceseze aplicatia joc sa recompuna imaginea uneia dintre dozele din 6 pack-ul special doze 0.5L, astfel: Participantul va avea la dispozitie 9 elemente (3 etichete, 3 ani si 3 orase) din care va trebui sa aleaga 3 pentru a recompune una dintre doze; Folosind drag&drop, participantul va trebui sa alega o eticheta, un an si un oras pentru a recrea una dintre doze contra timp; Cele 9 elemente vor fi afisate astfel incat participantul sa poata sa formeze 3 doze cu ajutorul lor, insa este suficient ca participantul sa completeze corect o singura doza, pentru a castiga un premiu;

Inscrie un cod si castiga http://www.heineken.com/ro/limited-edition.aspx
Copyright © 2012 Concursuri online cu premii. Cataloage Magazine